Selecteer een pagina

Berichten

Algemeen
Verkoop van videoreclames op Fabchannel traag & Zachte G


Verkoop van videoreclames op Fabchannel traag

Het grootste live muziekplatform Fabchannel heeft problemen met het aantrekken van adverteerders. Sinds april is het mogelijk om tien minuten durende commercials uit te zenden. Deze videoreclames worden afgespeeld voor de gekozen concertvideo. Fabchannel heeft voor de korte reclames gekozen om de bezoekers zo min mogelijk te irriteren. De adverteerders zijn echter niet erg genteresseerd volgens woordvoerder Joost de Wit. Probleem is dat adverteerders, of de partijen die voor hen reclames maken, speciaal voor ons reclames moeten maken, verklaart hij in Emerce. Zij kunnen niet zo maar hun standaardcommercials doorplaatsen. Bedrijven die al hebben geadverteerd op deze manier zijn Heineken, AOL en Vodafone. De verkoop van de advertentieruimte wordt door het onlangs gestarte bedrijf Mediasquares verzorgd.

Zachte G

Hoe breng je creatieven en bedrijven op een actieve manier bij elkaar? Stel een makelaar aan! De digitale broedplaats van Limburg, www.ZagteG.nl, heeft zon makelaar. Ivo Hermans gaat als creatief makelaar de leden van deze creatieve community begeleiden en stimuleren.
Zachte G is de Limburgse digitale broedplaats waar jong, creatief talent zich kan manifesteren. Iedere creatief kan zich middels een eigen profiel en expositie profileren. Ongeveer 60 creatieven zijn reeds lid van de nieuwste creatieve Limburgse community.
Om bedrijven te laten putten uit dit creatief potentieel biedt Zachte G de mogelijkheid om een zogenaamde pitch te plaatsen op haar site. Bij een pitch kan men een opdracht verkrijgen aan de hand van een uitgewerkt voorstel. Meerdere partijen bieden tegen elkaar op om de opdracht binnen te krijgen. De creatieve makelaar organiseert en arrangeert de pitch. Voorbeelden van een Zachte G pitch zijn aankleding van bedrijfsruimtes, creatieve bedrijfspresentaties en inrichting van etalages. Na afloop van de pitch kan de creatief makelaar er tevens voor zorgen dat er een begeleidingstraject wordt uitgezet voor de uitvoering van de opdracht.

creatievemakelaar@zachteG.nl
www.ZagteG.nl

Auteur: Redactie redactie@mmnieuws.nl
468

Reactie verzenden

Share This