Selecteer een pagina

Brabantse Uitmarketing Samenwerkprijs 2006

Algemeen
Steeds vaker gaan organisaties uit de wereld van kunst en cultuur de uitdaging van een samenwerking met het bedrijfsleven aan. Het Uitmarketingburo wil deze samenwerking stimuleren en heeft de UITmarketing Samenwerkprijs in het leven geroepen om hier extra aandacht aan te besteden.


De uitreiking vindt dit jaar voor de eerste keer plaats tijdens het Uitmarketingcongres Cultuur en bedrijfsleven: waar ontmoeten zij elkaar? op 1 december bij het Temporary Art Centre in Eindhoven. Tijdens het congres staat de samenwerking met het bedrijfsleven centraal en wordt een aantal succesvolle cases uit de praktijk gepresenteerd.
In 2007 organiseert het Uitmarketingburo een ontmoeting met het bedrijfsleven om zo de ontmoeting tussen de sectoren te vergemakkelijken en de drempel naar de commercie te verlagen.
Het Uitmarketingburo is op zoek naar inspirerende, waardevolle en grensverleggende voorbeelden in de Brabantse praktijk waarbij de samenwerking met het bedrijfsleven succesvol is. De jury bestaat uit Menno Heling, uitgever van MMNieuws, en twee deskundigen vanuit het bedrijfsleven en de wetenschap.

De UITmarketing Samenwerkprijs biedt:
Een marketingcursus of bezoek aan een congres in buitenland naar keuze t.w.v. H 1000,- (wordt mogelijk gemaakt door MMNieuws en MailingLijst.nl)
Een promotiecampagne in samenwerking met ViaCom Outdoor en Buro Kaaiman (twv H 4700,-)
Een jaar lang intensieve begeleiding en deskundig advies van een persoonlijke coach op het gebied van branding, sponsoring/fondsenwerving of marketingstrategie

Na het ter perse gaan van deze MMNieuws zal op de website www.uitmarketing.nl bekend worden gemaakt wie de winnaar is en met welk initiatief.

Auteur: Sjoerdtje Schaap projectleider netwerkvorming Uitmarketingburo sjoerdtjeschaap@uitmarketingburo.nl
Referenties: Het Uitmarketingburo heeft als doel de marketing binnen de Brabantse culturele sector (verder) te professionaliseren. Dit moet leiden tot een duurzaam vergroot publieksbereik.
468

Reactie verzenden

Share This