Selecteer een pagina

De Slegte online

Algemeen

Het lijkt een paradox dat de eerste succesvolle winkels op het internet juist de boekverkopers waren. Het net zou immers voor een papierloze wereld zorgen en dus een rechtstreekse bedreiging vormen voor de handel in gedrukte informatie. Het Amerikaanse websucces Amazon.com bewees anders en zette het eerste grootschalige model voor
e-commerce neer. De Amsterdamse internetprovider ICATT brengt binnenkort de boekverkoop van De Slegte op het internet. Met zijn 22 winkels geniet De Slegte grote bekendheid met ramsj- en antiquarische boeken.
De verkoop van boeken gaat omstreeks 1 januari op de vernieuwde site van De Slegte online (www.deslegte.nl.).

Tickets via www
Kaartjes voor de musicals Chicago, Oliver! en alle andere producties van theaterproducent Joop van den Ende kunnen nu ook via het internet worden aangeschaft. De Reserveerlijn biedt de service aan op www.reserveerlijn.nl. De kaartverkoop op internet is het gevolg van samenwerking met de Amerikaanse softwareleverancier en verkooporganisatie Tickets.com. Wereldwijd worden via Tickets.com op 40.000 locaties kaarten via het internet verkocht. Rond kerst zijn ook voor Het Concertgebouw in Amsterdam toegangskaarten via Tickets.com verkrijgbaar.Tickets.com heeft onlangs in Amsterdam een kantoor geopend (t 020 435 0400).

468

Reactie verzenden

Share This