Selecteer een pagina

FROLLL in het jaar 2020

Algemeen

FROLLL (4all) is een museum waar jong, nieuw talent een kans krijgt en waar een platvorm voor kunstenaars en creatieven is gecreëerd. FROLLL laat zich niet beperken door het idee dat kunst alleen toegankelijk zou moeten zijn voor een selectieve groep. FROLLL staat voor het grenzen doorbreken om kunst in elke mogelijke vorm toegankelijk te maken voor de massa. Alle kunst van FROLLL kan je nu al draadloos via je digitale fotolijstje binnenhalen. Je hoeft geen geleerde te zijn om het kracht van een kunstwerk te waarderen.

 


FROLLL zal in 2020 in principe niet veel anders zijn dan nu, alleen veel uitgebreider. Musea zullen grotendeels verdwijnen. Praktisch alle kunst zal digitaal worden aangeboden in HD en 3D. Je kunt alle nieuwe kunst gewoon thuis bekijken op je muur en je mening daarover delen met anderen op de Facebook pagina van het kunstwerk. Elk kunstwerk zal een eigen internetpagina of zelfs community hebben. Ook digitale kunstenaars zullen doorbreken. FROLLL zal zijn geld vooral verdienen in distributie, social media en als agentschap. Kunstenaars zullen aandeelhouders krijgen in een soort Sellaband concept. De truc nu is, ‘echte’ kunst digitaal te maken, op zo’n manier dat het, als je het thuis laat zien, ‘echt’ lijkt. In 2020 zal dit precies andersom zijn. Digitale kunst zal zo worden gemaakt, dat je thuis op je muur of in je 3D bril, de textuur zal kunnen voelen.
Creativiteit zal alleen maar groter worden. Maar hoe zal je gevonden worden? FROLLL zorgt er nú voor dat iedereen mee kan doen en gevonden kan worden. En in 2020 zal FROLLL daar nog steeds voor zorgen.

Auteur: Nagiib Silver FROLLL is opgezet door Atze Zwirs en Nagiib Silver (nagiib@frolll.com)
468

Reactie verzenden

Share This