Selecteer een pagina

[ingezonden mededeling] Presenteren met impact

Infoscan Standbouw en presentatiesystemen

Algemeen

Zonder communicatie zou de mens niet geworden zijn wat hij nu is. In de loop van de geschiedenis hebben wij de wijze waarop wij informatie aan elkaar doorgeven, steeds verder weten te perfectioneren en uit te breiden. Het succes van een organisatie is dan ook mede afhankelijk van de manier waarop u communiceert. Een organisatie wil zijn doelgroepen iets vertellen en wil dat het impact heeft. Dan is het niet alleen belangrijk wat gezegd wordt, maar vooral hoe het gezegd wordt.
De manier waarop doelgroepen een organisatie zien, is van wezenlijk belang voor de organisatie. De presentatie speelt daarin een grote rol. Het is de body lanquage van de communicatie. De eerste indruk die gemaakt wordt met een presentatie bepaalt het effect van de boodschap. Events, beurzen, tentoonstellingen, symposia; het zijn dan ook instrumenten die niet meer weg te denken zijn uit de communicatiemix.
Op dit gebied heeft Infoscan al 20 jaar een gevestigde reputatie. Al was het alleen al om het complete aanbod in systeemstands. Van presentatiesystemen die in een oogwenk opgezet zijn, tot wanden op megaformaat en maatwerk standbouw. Ook voor permanente exposities in toonzalen of kantoren hebben wij de perfecte oplossing.
Toch bepaalt niet het productaanbod alleen Infoscans grootste toegevoegde waarde. Infoscan neemt alle zorg rond een goede presentatie uit handen. Infoscan zorgt dat als het om beurzen, tentoonstellingen en presentaties gaat, aan alle voorwaarden voor succes is voldaan.

Auteur: clina@infoscan.nl
468

Reactie verzenden

Share This