Selecteer een pagina

Leidse Schouwburg

Algemeen
Voor iedereen die zaterdagavond achter zijn of haar computer hangt en van site naar site hopst zouden we graag wat meer zichtbaar willen zijn.


Flinke kans dat een groot aantal van die mensen met hun sociaal netwerk bezig is, of naar dat van andere mensen kijkt. Welk van de sites als Hyves en Faceboek het meest geschikt is voor een schouwburg durf niet met zekerheid te zeggen, hoewel Hyves mij persoonlijk nooit bekoord heeft.
Wat mij betreft zijn Flickr en Facebook het meest bruikbaar, al moet ik bekennen dat ik persoonlijk in de fase van het concept leef, en voor­alsnog is het ons YouTubekanaal dat goed werkt en veel bezocht wordt. Wat het enigszins lastig maakt een keuze te maken is het idee dat je iets moois gaat maken van iets dat niet alleen misschien helemaal niet werkt, maar als het dat wél doet over een tijdje misschien niet meer. Niet dat het een grote moeite is een account aan te maken voor het een of ander, maar wat ik wel storend vind, is een doodgebloede pagina waar niks op gebeurt. Hoewel hiervoor geldt dat zo’n account deleten eigenlijk ook geen moeite is.
Hmm..
Maar dat Flickr account komt er zeker. Het is tof om naar te kijken en als het goed is, barst het daar van de potentiële gasten. Geen medium is meer geschikt om te vertellen dat in Leiden de mooiste schouwburg van Nederland staat. ‘t Is de oudste ook, trouwens.

Auteur: Vincent Schoonderwaldt is medewerker e-commerce bij de Leidse Schouwburg. (VincentSchoonderwaldt@leidseschouwburg.nl)
Referenties: 
468

Reactie verzenden

Share This