Selecteer een pagina

Metamorfose artiestenfoyer VSB Theater a/d Schie

Algemeen

Donderdag 10 februari jl. vonden in het VSB Theater a..d. Schie opnamen plaats voor het populaire televisieprogramma TV-Woonmagazine van Veronica. Op verzoek van het VSB Theater a/d Schie werd de artiestenfoyer van het theater aan een zgn. budgetmetamorfose onderworpen. Bij dit soort metamorfoses stelt de aanvrager een budget ter beschikking, waarvoor de verbouw dient te geschieden. Het budget voor de metamorfose van de artiestenfoyer bedroeg 10.000 gulden.

Ontwerper Jan de Bouvrie en styliste Willemien Demmers zijn erin geslaagd om van de sfeerloze artiestenfoyer een stijlvolle theaterhuiskamer te maken. Tijdens de bouw van het theater in 1997-1998 werd vanwege het beperkte inrichtingsbudget
prioriteit gegeven aan de publieksruimten. Dit betekende dat er voor de inrichting van de artiestenfoyer, het visitekaartje voor de artiesten in het achterhuis van het theater, geen geld meer was.

Op donderdag 10 februari begon Pauline Dekker, presentatrice van TV-Woonmagazine, met haar team van circa 15 stylisten en medewerkers om 9.00 uur s ochtends aan de opdracht in n dag het ontwerp van Jan de Bouvrie en Willemien Demmers te realiseren. Om 23.00 uur waren de werkzaamheden afgerond.

Op 26 februari 2000 was tussen 19.00 en 20.00 uur op Veronica het resultaat te zien van deze budgetmetamorfose.

468

Reactie verzenden

Share This