Selecteer een pagina

Redactienetwerk

Algemeen
Iedere maand stellen zich op deze plaats mensen aan u voor die achter MMNieuws staan. Zij vormen het wisselende en dynamische redactienetwerk dat suggesties aandraagt en adviezen levert voor de verdere ontwikkeling van MMNieuws.


naam: Ron de Haan
leeftijd: 40 jaar
huidige baan: journalist
vorige baan: in welk leven?
inkomen: dat verschilt nogal eens per artikel of project, ik ben volgens de NVJ een ton waard
meest recente kunst- en cultuurbezoek: Oliver!
laatste vrijetijdsactiviteit: Met onze dochter Roos van twee en een Bosnisch meisje van 12 uit ons dorp (Castricum) naar Sprookjesland in Enkhuizen. Ik weet nu weer hoe charmant eenvoud kan zijn. Een verademing na Euro Disney, wat rijmt op herrie. favoriete website: Big Brother
welke stad het zal gaan maken?: Rotterdam die in 2001 uit de schaduw van Amsterdam stapt
belangrijkste trend in leisure en cultuur; voorspelling voor de komende jaren?: Minder podia, meer particulier initiatief, de consument grijpt de macht.

naam: Jos Gadet
leeftijd: 40 jaar
huidige baan: sinds 1996 planoloog bij de dienst Ruimtelijke Ordening, gemeente Amsterdam
vorige baan: beleidsmedewerker recreatie Stedelijk Beheer, zelfde gemeente
inkomen: 3800 gulden, weinig h?
meest recente kunst- en cultuurbezoek: De Uitmarkt, en steeds vaker denk ik aan een herhaling van zetten, vooral de massaliteit van het bezoek. Er ligt een gigantische kunstmarkt in West Europa. Mijn laatste leisurebezoek is Thermae 2000, en voel daarbij behoefte aan meer verwevenheid met landschap.
welke stad het zal gaan maken?: Berlin tut jut, vanwege historische pull-factor en gigantische investeringen in in Sachen Kulturaustausch. Amsterdam moet opletten niet het Utrecht van Europa te worden: platform voor tweedehands tentoonstellingen en congressen. Als de beroemde wet van Say geldt, dat ieder aanbod zijn eigen vraag creert, dan is het in dit fin de sicle.
voorspelling voor de komende jaren?: De internationale reizigersmarkt is de fase van het massatoerisme voorbij. In de aantrekkelijkheid van steden wint authenticiteit het van gekunstelde themas.

468

Reactie verzenden

Share This