Selecteer een pagina

Redactienetwerk: Hans Mommaas

Algemeen
Iedere maand stellen zich op deze plaats leden van het redactienetwerk aan u voor. Zij dragen suggesties aan en leveren adviezen voor de verdere ontwikkeling van MMNieuws.


Naam: Hans Mommaas
Leeftijd: 45 jaar
huidige baan: Universitair Hoofddocent Vrijetijdwetenschappen KUB Tilburg
vorige baan: medewerker Centrum voor Vrijetijdskunde Breda/Tilburg
inkomen: meer dan genoeg
meest recente cultuurbezoek: Expo Hannover, een mooi voorbeeld van het in elkaar overlopen van kunst, architectuur, technologie, cultuur en vermaak. Ze hadden overigens bij de Expo nog iets kunnen leren van themaparken met betrekking tot de manier waarop bezoekersstromen moeten worden georganiseerd en beziggehouden!
Favoriete gebouw en presentatie?: Roemenie! Zelden een verrassender ontregeling meegemaakt van de omgeving als die samenloop van gezonde klimop en Heras Hekwerk, hartverwarmende zigeunermuziek, enthousiasme en gratis bier!
meest recente vrijetijdsbezoek: Een wandeling rond Kootwijkerzand. Ik heb iets met die plek, of het nu zomer is of winter. Waarschijnlijk vooral de leegte (iedereen dus aub wegblijven!!).
favoriete website: Lastig, lastig! Misschien toch wel www.villamedia.nl, vanwege de vele nieuwtjes en interessante links. Maar ook www.roadnet.nl is niet te versmaden (bijv. hyperlinks naar sites met info over snelheidscontroles in heel Europa!!). En wat te denken van www.nieuwsbank.nl met een overzicht van alle persberichten? Kortom: internet betekent voor mij vooral informatie vergaren en zo nu en dan boeken bestellen en niet al teveel cultuur en vermaak. Tenslotte: voor de sociologen onder het lezerspubliek is hier de dead sociologists index: raven.jmu.edu/~ridenelr/dss/index.html
welke stad zal het gaan maken: Mijn eigen woonplaats Utrecht gooit hoge ogen. De stad heeft binnenkort de langste rollerskate baan van Nederland en waarschijnlijk van heel Europa: van de Oude Gracht tot aan de Oostelijke stadsrand, toch zon 1,5 tot 2 kilometer, strak beton. Men dreigt alleen te vergeten er een attractie van te maken. Stom!! belangrijkste trend voor (naaste) toekomst: De verdere doorbraak in Europa en in Nederland van een mondiale media-cultuur-toerisme-sport-retail-entertainment-, kortom vrijetijdsindustrie.

468

Reactie verzenden

Share This