Selecteer een pagina

Redactienetwerk: Jan Oosterman

Algemeen
Iedere maand stellen zich op deze plaats leden van het redactienetwerk aan u voor. Zij dragen suggesties aan en leveren adviezen voor de verdere ontwikkeling vanMMNieuws.



naam Jan Oosterman leeftijd 38 huidige baan Beleidscordinator Vrijetijdseconomie bij het Ontwikkelingsbedrijf van de Gemeente Rotterdam. Ik zorg voor inhoudelijke inbreng in diverse plannen en projecten met fun erin, o.a. aan de rivier en bij het Centraal Station en bij de knooppunten Alexander en Zuidplein. Goede investeringen binnenhalen en de zaken inhoudelijk op elkaar afstemmen. vorige banen planoloog bij de dienst Stedenbouw. De laatste jaren was ik (mede-)verantwoordelijk voor het Ruimtelijk Plan Rotterdam 2010 dat deze week in de gemeenteraad aan de orde komt (Ja, Rotterdam heeft eindelijk een Structuurplan!) Daarvoor stadssocioloog aan de Universiteit Utrecht en gepromoveerd op het boek Parade der Passanten, waarin de opkomst van het vertier en vermaak in de Nederlandse binnensteden wordt beschreven. meest recente vrijetijdsbezoek Feyenoord-FC Twente in de Kuip. Ik ben geen echte voetballiefhebber maar kreeg toevallig een kaartje. Genoten van de stadionsfeer, het publieke enthousiasme en de ernst van het spel. Voetbalcultuur in de goede zin van het woord (mede dankzij de winst van Feyenoord). meest recente cultuurbezoek Concert met filmmuziek met de daarbij behorende filmfragmenten door het Rotterdams Filharmonisch Orkest. Puur entertainment in De Doelen, vooral om te zien hoe het orkest de films probeerde bij te houden.favoriete website www.filmfocus.nl. Filmoverzicht met recensies en lengte. De mooiste site die ik ken is www.walt.
de van mode-ontwerper Walter van Beirendonck. welke stad gaat het maken? (Ik zal Rotterdam niet wr noemen). In onze regio Schiedam, met nu al een mooie historische binnenstad en een prachtig theater. De aansluiting op de metro en de komst van Jan desBouvrie geven de doorbraak. Ook Hoek vanHolland zal zich gaan bewijzen, al hoop ik dat de Rotterdamse penoze met witte Mercedes en blondine er zijn Patatje Oorlog blijft halen. Verder Manchester, Keulen, Rio de Janeiro, Napels. de belangrijkste trend voor de (naaste) toekomst: Allerlei vormen van City Safari. Op ontdekkingstocht door de multiculturele jungle van de grote stad.

468

Reactie verzenden

Share This