Selecteer een pagina

Redactienetwerk: Kathleen Weyts

rubriek: redactienetwerk

Algemeen
Iedere maand stellen zich op deze plaats leden van het redactienetwerk aan u voor. Zij dragen suggesties aan en leveren adviezen voor de verdere ontwikkeling van MMNieuws.


naam
Kathleen Weyts

leeftijd
32

huidige baan
Hoofd marketing Kunstencentrum Vooruit

vorige baan
Projectmedewerker evenementen Toerisme Vlaanderen

meest recente cultuurbezoek
Werk: B-visible: een 72-uren queerathon in Vooruit, een laboratorium rond performance en queerness. Zeer leuke beleving, zowel het eigen huis als het personeel, de artiesten en het publiek op totaal andere wijze kunnen ervaren.
Priv: tentoonstelling ROSAS XX in het Paleis voor Schone Kunsten, Brussel een aanrader!

meest recente vrijetijdsbezoek
Wandeling in het park van Tervuren, een van mijn favoriete plekken, met het schitterende Africamuseum op de achtergrond en het aangrenzende Zoninwoud, plek genoeg om in de directe nabijheid van Brussel even de stadsdrukte te ontvluchten.

favoriete website
Varieert elke dag, maar leuk vind ik zeker www.palaisdetokyo.com,
www.diesel.com,
www.milkyelephant.com,
bron van informatie: www.fuel4arts.com en verder www.lonelyplanet.com om lekker weg te dromen van verre reizen!

welke stad gaat het maken
Moeilijk! laat ik het maar op Brussel houden, hier te lande nog steeds mijn absolute topper, nog veel te onbekend bij het merendeel van het publiek. Altijd een beetje buitenland, elke dag iets nieuws te ontdekken, absolute clash van sjiek en vuil, architecturale pareltjes en verkrotting, lekkere en gezellige adresjes, broeiplaats voor heel wat artistiek talent, zalig complex op alle niveaus!

de belangrijkste trend voor de toekomst
Ik stel in mijn directe omgeving een toenemende maatschappelijke bekommernis vast, die hopelijk ook zal uitmonden in een nieuwe opmars van actieve maatschappelijke betrokkenheid. En verder: de absolute culturele mix! De wereld raakt bevolkt met almaar meer multi-etnische gezinnen, onze kinderen raken in hun directe omgeving meer en meer vertrouwd met andere rassen, smaken, culturen… de schotten tussen de verschillende disciplines vervagen, de culturele omnivoor is in opmars, dit alles moet op termijn wel leiden tot een grotere tolerantie en openheid. Of ben ik nu naef optimistisch?

468

Reactie verzenden

Share This