Selecteer een pagina

Tweedaagse Handelsmissie Edutainment naar Belgi

Algemeen
De Nederlandse Export Combinatie (NEC BV) biedt advies en ondersteuning aan het midden- en kleinbedrijf (MKB) op het brede terrein van internationaal zakendoen. Zij richt zich met name op het opbouwen en uitbouwen van internationale marktposities voor het actieve bedrijfsleven.


De NEC organiseert een tweedaagse Handelsmissie Edutainment naar Belgi op 18 & 19 november 2008 a.s.

De creatieve industrie met mediale toepassingen (televisie, film, muziek, websites, games, multimedia software) ondergaat ook in Belgi drastische veranderingen. De evolutie bij de overheidsomroepen en bij andere overheden leidt continu tot innovatieve projecten in samenwerking met externe partners.
In de vormings-, de cultuur- en de museale sector dringt digitalisering zich op en is er ook veel behoefte aan content en contentbeheer. Tal van grootschalige overheidsprojecten staan op stapel (o.a. het Afrikamuseum, Magrittemuseum, Waterloo) en in de toeristische sector en in het cultureel erfgoedveld is de evolutie van educatie naar edutainment recent maar onomkeerbaar. Maar ook het bedrijfsleven, waaronder banken, advocatenkantoren, accountancy bureaus, e.d., biedt prima mogelijkheden
Er zijn dan ook legio kansen voor het Nederlandse MKB. Daarom organiseert de NEC in opdracht van EVD, agentschap van het Nederlandse ministerie van Economische Zaken, en in samenwerking met A&B Partners (Belgische partner) en Madoc (Belgisch edutainment specialist) een tweedaagse Handelsmissie Edutainment; naar Belgi op 18 & 19 november 2008 a.s.
Ieder die genteresseerd is om in de beste omstandigheden in contact te komen met zorgvuldig geselecteerde, potentile Belgische afnemers uit het bedrijfsleven, organisaties en de overheid mag deze reis niet missen.

Referenties: Aanmelden kan nog. Er zijn nog enige plaatsen beschikbaar, maar snel aanmelden is geboden. Vraag een inschrijvingsformulier aan bij de NEC: faxnummer: 084-2280436 e-mail: mailCnec.nl Op de website van EVD (www.evd.nl/evenementen/handelsreizen) en op de website van onze Belgische partners (www.a-bpartners.com; klik op Events) is meer informatie te vinden. Verdere informatie over de Nederlandse Export Combinatie is te vinden op www.nec.nl.
468

Reactie verzenden

Share This