Selecteer een pagina

Vacatures

Algemeen
MMNieuws biedt aan werkgevers en aan werving- & selectiebureaus de mogelijkheid vacatures te plaatsen. Deze maand van de V4-groep en van Ligtenberg Staffing.


V4-groep:

Projectleiders, Aanjagers, Cordinatoren
Voor diverse opdrachtgevers binnen de vrijetijdssector zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren projectleiders, aanjagers en cordinatoren.
Heeft u enkele jaren werkervaring op het gebied van recreatie, cultuur of toerisme en bent u voor een periode van minimaal 1 dag per week beschikbaar of op zoek naar een nieuwe uitdagende vaste baan? Neem dan contact op met de V4-groep. Wij kijken graag naar uw wensen en mogelijkheden.
Locatie Noord, Willeke Philips,
t 0512 383 675
Locatie Zuid, Hellen Bogaart,
t 024 360 1414.

Projectleider Cultuurtoerisme
De V4-groep zoekt voor een van haar relaties in Drenthe een ervaren projectleider op het gebied van Recreatie en Cultuur. De functie vergt voor een periode van ongeveer 2 jaar een inzet van 20 uur per week.

Werkzaamheden
De projectleider heeft als voornaamste taken: cordineren van de activiteiten voortkomend uit het jaarprogramma, ontwikkelen en (begeleidend) uitvoeren van het cultuur toeristisch plan: participeren in diverse samenwerkingsverbanden. De projectleider draagt de verantwoordelijkheid voor de totale bedrijfsvoering, het aansturen van personeel en vrijwilligers, het profileren van de organisatie binnen de provincie en gemeente.

Profiel
De projectleider die wij zoeken heeft een professioneel netwerk binnen de sector, kan goed participeren op diverse bestuurlijke niveaus, is representatief en heeft uitstekende communicatieve eigenschappen.
Inlichtingen locatie Noord
t 0512 383 675.

Ligtenberg Staffing:

Ligtenberg Staffing is een gespecialiseerd werving & selectiebureau voor de sectoren toerisme, hospitality en vrije tijd. Vanuit een centraal kantoor in Breda werken we landelijk voor de hele branche.
Ligtenberg Staffing is uitgever van de Jobflyer via e-mail. In dit gratis wekelijkse overzicht treft u een update van alle openstaande vacatures aan: www.ligtenbergstaffing.com
Wij zijn o.a. op zoek naar:

Directeur voor een VVV
In het zuiden van het land. De stad ligt temidden van een gebied vol natuurschoon en heeft zich met name in de laatste decennia energiek ontwikkeld. U ontwikkelt in deze functie de marketing- en promotieplannen. U stelt het beleid op en u voert dit (mede) uit. U geeft leiding aan het VVV-bureau. U initieert en helpt mee aan de organisatie van evenementen. U ontwikkelt en u bouwt toeristische producten uit. U verzorgt de interne en externe communicatie. U onderhoudt de contacten met het bedrijfsleven.

Profiel
een op de functie gerichte opleiding met minimaal een HBO denk- en werkniveau en circa vijf jaar, bij voorkeur leidinggevend, relevante werkervaring in een dienstverlenende werkomgeving. U bent commercieel en ondernemend ingesteld.

Functioneel Beheerder Toeristische Database
Voor een Nederlandse Toeristische Marketingorganisatie. Binnen deze eenheid van de organisatie in de omgeving van Leiden, wordt gewerkt aan een soort Internetgateway op het gebied van Hollandinfo, waarbij de bezoeker via links veel informatie kan verkrijgen en ook E-commerce toepassingen kan gebruiken voor reservering van hotelkamers, kaartjes van evenementen e.d.

De Internetsite wordt gevuld met data over het Nederlands toeristisch product. Hiervoor heeft men een database die wordt gevuld door middel van enqutes en koopt men informatie van derden. Het bijhouden van deze database geschiedt door een zestal medewerkers. Voor de cordinatie van de werkzaamheden, het ontwikkelen, beheer en onderhoud van de database en voor de dagelijkse leiding aan de medewerkers, zoeken we een marketeer op HBO-niveau (HEAO BI/CE, NHTV), met kennis van en ervaring met de ontwikkeling en beheer van databases en enige kennis van databasemarketing.
Interesse in nieuwe media strekt tot aanbeveling.

Ligtenberg Staffing, Postbus 3917, 4800 DX Breda
t 076 530 2260 / f 076 530 2265
internet: www.ligtenbergstaffing.com
e-mail: algemeen@ligtenbergstaffing.com

468

Reactie verzenden

Share This