Selecteer een pagina

Vacatures

Algemeen
MMNieuws biedt aan werkgevers en aan werving- en selectiebureaus de mogelijkheid vacatures te plaatsen. Deze maand van de V4-groep en het Universiteitsmuseum Utrecht.


V4-groep:

Projectleiders, Aanjagers, Cordinatoren

Voor diverse opdrachtgevers binnen de vrijetijdssector zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren projectleiders, aanjagers en cordinatoren.
Heeft u enkele jaren werkervaring op het gebied van recreatie, cultuur of toerisme en bent u voor een periode van minimaal 1 dag per week beschikbaar of op zoek naar een nieuwe uitdagende vaste baan? Neem dan contact op met de V4-groep. Wij kijken graag naar uw wensen en mogelijkheden.
Locatie Noord, Willeke Philips,
t 0512 383 675
Locatie Zuid, Hellen Bogaart,
t 024 360 1414.

Universiteitsmuseum Utrecht

Het museum van de Universiteit Utrecht heeft als doelstelling een breed publiek kennis over te dragen en te enthousiasmeren voor de wetenschap van nu en vroeger. Wanneer u interesse heeft ons team van 45 mensen aan te vullen kunt u over de eerste functie informatie opvragen bij Annemiek de Jong (t 030 253 8726) en over de tweede bij Hans van Keulen (t 030 253 8267). Sollicitaties moeten vr 18 februari binnen zijn en kunnen gestuurd worden naar nevenstaand adres.

Registrar

Voor deze nieuwe functie vragen wij iemand die de infrastructuur op het gebied van collectieregistratie mede gaat vormgeven door o.a. het mede-ontwikkelen van methodieken en procedures m.b.t. collectieregistratie, beelddigitalisering en documentatie. Ook het verder doorvoeren van standaardisatie van trefwoordengebruik en het toezien op correcte invoering van objectgegevens behoren tot de taken. Tevens wordt verwacht dat hij/zij medewerkers begeleidt en instrueert op dit gebied en zelf meewerkt aan de collectie-registratie.

Profiel
Wij vragen een medewerker met een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur Reinwardt Academie Behoud en Beheer) en
enkele jaren ervaring als registrator en registrar. Tevens is kennis van- en ervaring met het toepassen van museale informatiesystemen een vereiste. De medewerker is in het bezit van goede organisatorische en contactuele eigenschappen.

Medewerker PR en Marketing

Wij vragen een enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid die zelfstandig kan werken met een dienstverlenende en marktgerichte instelling. De werkzaamheden die onder deze functie vallen zijn o.a. de eindredactie van publieksteksten en periodieken, het opzetten en uitvoeren van bezoekersonderzoek, het werven van nieuwe publieksgroepen, het uitvoeren van diverse promotionele activiteiten en advisering over positionering en prijsstelling.

Profiel
De medewerker die wij zoeken heeft minimaal een HBO-opleiding genoten en heeft ervaring op het gebied van (museale) pr en marketing. Tevens moet affiniteit en vaardigheid met het werken met tekst/vormgevingssoftware aanwezig zijn. Kennis van de leisuremarkt en ontwikkelingen in de cultuur/toeristische markt is een pr. Vanzelfsprekend zijn goede organisatorische en contactuele eigenschappen gewenst.

Servicecentrum Personeel en Organisatie
T.a.v. Ria Aalders, personeelsconsulent
Postbus 80125, 3508 TC Utrecht

468

Reactie verzenden

Share This