Selecteer een pagina

Vacatures

Algemeen
MMNieuws biedt aan werkgevers en aan werving- en selectiebureaus de mogelijkheid vacatures te plaatsen. Deze maand van Ligtenberg Staffing en de V4-groep.


Ligtenberg Staffing

Ligtenberg Staffing is een volledig gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de sectoren toerisme, hospitality en vrijetijd op hbo- en (midden) kaderniveau en partner van de HSMAI, de vereniging voor professionals in de gastvrijheidindustrie.

Voor een Management Adviesbureau in
Amsterdam zoeken wij:

Adviseurs

Onze opdrachtgever is een management adviesbureau in Amsterdam. Het bedrijf adviseert, ondersteunt en begeleidt organisaties op het gebied van toerisme, recreatie, horeca, cultuur, sport, congressen, evenementen, vervoer en entertainment. De kracht van het 11-koppige team ligt in de combinatie van personen, de eigen ambities en datgene waar men voor gaat: kritisch, constructief, onafhankelijk n plezier in het werk. Werken bij deze adviesgroep betekent een hoge inzet, learning by doing en een prettige werksfeer.
Salariring is overeenkomstig ervaring en opleiding. Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de procedure.

Voor de verwachte groei van de organisatie
zijn we op zoek naar een drietal nieuwe medewerkers:

Adviseur Toerisme & Marketing

Wij zijn op zoek naar kandidaten met advieservaring in de toeristische, recreatieve sector. U voegt hoogwaardige, op de vrijetijdssector toegepaste marketingkennis toe. U adviseert clinten in de toeristische sector (VVVs overheden, recreatieondernemers e.d.) bij o.a.: het opstellen van toeristische marketingstrategien en marketingplannen; onderzoeken naar toeristische voorzieningen; audits van toeristische organisaties; samenwerking tussen
toeristische en andere, bijvoorbeeld culturele, voorzieningen.
Wij vragen: 3 tot 5 jaar advieservaring in de toeristisch, recreatieve sector; specialisatie in marketing door opleiding en/of werkervaring; tenminste HBO (toerisme) geschoold; schrijfvaardigheid, creativiteit en teamspirit.

Adviseur Horeca, Recreatie & Sport

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die goed op de hoogte is van trends en ontwikkelingen in genoemde sectoren en deze weet toe te passen in zijn of haar adviezen. U voert marktstudies, haalbaarheidsstudies, conceptontwikkelingen en doorlichtingen uit. Wij vragen: 2 tot 4 jaar advieservaring in tenminste twee van de genoemde sectoren; tenminste een afgeronde HBO opleiding in de vrijetijdssector; sterke financile en bedrijfseconomische
vaardigheden; een vlotte pen, creativiteit en teamspirit.

Adviseur Stedelijke Ontwikkeling & Vrije Tijd

De brede kennis van de vrijetijdssector wordt geapprecieerd door lokale overheden, projectontwikkelaars en andere organisaties die betrokken zijn bij de (her)ontwikkeling van stedelijke gebieden. Steeds vaker vormen vrijetijdsconcepten (leisure) een integraal onderdeel van die gebieden of zijn daarvan de hoofdmoot. Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur die mede vorm zal geven aan de
ontwikkeling van deze snelgroeiende activiteit. U ondersteunt en adviseert clinten bij de ontwikkeling en de integratie van vrijetijdsfuncties (waaronder cultuur, entertainment, sport, horeca, hotels, congres- en beurzencentra) in stedenbouwkundige concepten.
Wij vragen ruime ervaring als stedenbouwkundige, waarvan een aantal jaren als extern adviseur; een academisch niveau (planoloog, sociaal geograaf, stedenbouwkundige); ervaring met vrijetijdsprojecten; een commercile instelling; schrijfvaardigheid, creativiteit en teamspirit.

Zonder de gewenste ervaring is het
onnodig te reageren op deze vacatures!

U kunt uw interesse kenbaar maken door ons een brief met CV toe te sturen, per post of via e-mail: Ligtenberg Staffing, Postbus 3917, 4800 DX Breda, t 076 530 2260, f 076 530 2260,
e algemeen@ligtenbergstaffing.com
Internet: www.ligtenbergstaffing.com

V4-groep

De V4-groep houdt zich bezig met werving/ selectie en detachering van hoger opgeleiden binnen de vrijetijdssector. De V4-groep bemiddelt in zowel functies op projectbasis als vaste banen voor de werkvelden recreatie en toerisme, kunst en cultuur, natuur, sport, media, educatie en evenementen.

Voor de regios Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland zijn wij ter inschrijving op zoek naar:

Projectleiders medewerkers

Cordinatoren

Aanjagers

Naast een op de sector gerichte HBO- of universitaire opleiding en ervaring, beschikt u aantoonbaar over financieel-economisch inzicht, commercile vaardigheden en/ of strategisch inzicht. Uiteraard kunt u ons overtuigen van uw enthousiasme over en affiniteit met (onderdelen van) de sector.

Wij vragen zowel mensen die parttime beschikbaar zijn als mensen op zoek naar een vaste baan te reageren. De V4-groep bekijkt, uitgaande van uw wensen, samen met u de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hellen Bogaart (Midden en Zuid Nederland) t 024 360 1414, of Willeke Philips (Noord Nederland) t 0512 383 675. Zij kunnen u o.a. informatie over de diverse uitdagende vacatures binnen de vrijetijdsbranche geven en sturen het een en ander toe

468

Reactie verzenden

Share This