Selecteer een pagina

Vacatures

Algemeen
MMNieuws biedt aan werkgevers en aan werving- en selectiebureaus de mogelijkheid vacatures te plaatsen. Deze maand van Ligtenberg Staffing en Platvorm.


Ligtenberg Staffing
Ligtenberg Staffing is een volledig gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de sectoren toerisme, hospitality en vrijetijd op hbo- en (midden) kaderniveau en partner van de HSMAI, de vereniging voor professionals in de gastvrijheidindustrie.

Gemeente in de regio Amsterdam
Beoogd Directeur van een zelfstandig Sportbedrijf
De hoofdafdeling Sport & Recreatie van deze gemeente is dit jaar gestart met de implementatie van de verzelfstandiging, welke per 1 januari 2001 gerealiseerd moet zijn met de oprichting van de Stichting Sportbedrijf. De verzelfstandigde organisatie komt vanuit de ambtelijke verantwoordelijkheid en groeit naar een ondernemend dynamisch bedrijf met creativiteit en gevoel voor de wensen van de klanten.
In deze functie stuurt u een team van professionals aan en implementeert u het in gang gezette traject naar verzelfstandiging. U zorgt voor een brede positionering van de Stichting in de sportsector en u zorgt voor de in standhouding en uitbreiding van een hoogwaardig sport en recreatieaanbod in de gemeente. Voorts ontwikkelt u innovatieve vormen van samenwerking met marktpartijen en vertaalt u het gemeentelijke sport en recreatiebeleid naar de operationele activiteiten van de Stichting. Het opzetten en onderhouden van in en externe betrekkingen behoren eveneens tot uw takenpakket.
Wij zoeken voor deze functie een kandidaat met een academisch werk en denkniveau en ervaring in de sport & recreatiesector. U bent een enthousiasmerende persoonlijkheid met gevoel voor verandermanagement en een coachende stijl van leidinggeven.

Adviesbureau in Apeldoorn
Bedrijfsadviseur
Dit kleine, gespecialiseerde adviesbureau op het gebied van recreatie en toerisme houdt zich onder meer bezig met: strategische visies en opstellen van ondernemingsplannen, het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het geven van bedrijfseconomische adviezen, het doen van marktonderzoek en marketingadviezen en managementondersteuning. Van deze fulltime Adviseur (met bedrijfseconomische achtergrond) verwachten wij tenminste een HBO werk en denkniveau, een analytisch vermogen en een dienstverlenende attitude. Onze gedachten gaat uit naar iemand met een relevante opleiding en enige jaren werkervaring, bij voorkeur opgedaan in deze sector.

U kunt uw interesse kenbaar maken door ons een brief met CV toe te sturen, per post of via e-mail: Ligtenberg Staffing, Postbus 3917, 4800 DX Breda, t 076 530 2260, f 076 530 2260,
e algemeen@ligtenbergstaffing.com
Internet: www.ligtenbergstaffing.com

Platvorm
Project / bureaumanager
Platvorm is een ontwerpstudio gespecialiseerd in tentoonstellingen. Onze kerntaak is het vertalen van informatie naar inhoud en vorm (id-2d-3d). We werken voor musea, overheid, en bedrijven. Ter versterking van ons team zoeken we per direct een: project/ bureaumanager (m/v). In deze brede en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de afdeling id en lever je een bijdrage aan de algemene cordinatie van het bureau, financin en acquisitie.
Functie-eisen: sector gerichte HBO opleiding/ academisch niveau. Door ervaring in een vergelijkbare functie beschik je over veel (praktische) kennis m.b.t. inhoudelijk werk (concept/ tekst) en projectmanagement.
Sleutelwoorden: resultaatgericht denken en werken, bedrijfsmatige en pragmatische instelling, teamgeest, creatief, flexibel, contactueel vaardig, stressbestendig.

Schriftelijke sollicitaties binnen 10 dagen naar:
Studio Platvorm, t.a.v. Titia Wissing
De Ruyterkade 124, 1011 AB Amsterdam

Meer informatie: www.platvorm.nl.
of bel met: Taco de Bie / Titia Wissing: 020 530 4181

468

Reactie verzenden

Share This