Selecteer een pagina

Van Dooren Advies partner van MMNieuws

Algemeen
 MMNieuws gaat met ingang van dit nummer een samenwerkingsverband aan met Van Dooren Advies.

Van Dooren Advies is marktleider op het gebied van sponsoring en fondswerving in de culturele sector. De adviseurs en projectmanagers van Van Dooren Advies ondersteunen verder organisaties in sport & leisure, gezondheidszorg en goede doelen bij het verwezenlijken van plannen en projecten door advies en coaching bij fondswerving en communicatie. Fondsenwerving is een steeds belangrijker thema nu de overheid de culturele sector aanmoedigt haar verdiencapaciteit te vergroten. Nieuwe verdienmodellen bouwen daarbij vaak door op ervaringen uit de wereld van de fondswerving. MMNieuws zal zich in de komende nummers met name focussen op thema’s als fondsenwering, sponsoring en de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen. Een samenwerking tussen beide lag dan ook voor de hand.
 
Van Dooren Advies zal geregeld redactionele bijdragen gaan leveren aan MMNieuws. Dit najaar zal Van Dooren Advies de gasthoofdredacteur leveren voor het themanummer over fondsenwerving. Tevens wordt rond dit thema een rondetafelgesprek georganiseerd. Binnen de samenwerking behoudt MMNieuws haar journalistieke en redactionele onafhankelijkheid.
Auteur: Redactie MMNieuws Camiel Overgaauw of Marloes Mulder, Senior adviseurs Van Dooren Advies: Camiel@vandoorenadvies.nl of Marloes@vandoorenadvies.nl Menno Heling, (uitgever MMNieuws): m.heling@buromennoheling.nl
Referenties:  
468

Reactie verzenden

Share This